Har du ett intresse för och kunskap om jämställdhetsfrågor? Gillar du att prata inför grupper eller har erfarenhet av att jobba med ungdomar? Vi söker en workshopledare på deltid till projektet UNGA – jämställd skola och fritid. Workshopledarens främsta uppgift är att tillsammans med en kollega hålla workshops i gymnasiet och högstadiet utgående från färdiga koncept inom jämställdhetsområdet.

Omfattningen är 25% och tiden är oktober 2022-april 2023. Det är meriterande om du har erfarenhet av jämställdhetsarbete eller kunskaper inom genusvetenskap, samt erfarenhet av att föreläsa.

Lön enligt Landskapets tjänstekollektivavtal löneklass A24 + Ålandstillägg

Om du har ett flexibelt schema och tycker att uppdraget verkar intressant kan du skicka in en ansökan med cv och personligt brev redan nu, rekrytering sker i augusti – september. Skicka din ansökan till info@feministparaplyet.ax eller hör av dig med frågor till ida.eriksson@feministparaplyet.ax