Privatpersoner

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan och betalar in medlemsavgiften. Avgiften för enskild medlem är 10€/år eller högre belopp. För studerande, pensionärer, arbetslösa samt för personer under 18 år är avgiften 5€/år. Medlemsavgiften betalas in på konto FI9455780420145501, ange namn. 

Som medlem får du tillgång till Feministparaplyets grupp på Facebook samt rabatt på föreläsningar och inspirationstillfällen ordnade av eller tillsammans med oss. Du får också en supersnygg tygpåse med vår loggo på. Medlemsavgifterna används till föreningens verksamhet så som föreläsningar, workshops och events.

Kön (Frågas efter då våra bidragsgivare vill ha det till sin statistik)(obligatoriskt)

Företag och organisationer

Även företag och organisationer kan bli medlemmar i Ålands Feministparaply

Max 10 medlemmar 20€/år eller högre belopp.
10-50 medlemmar 50€/år eller högre belopp.
Mer än 50 medlemmar 100€/år eller högre belopp.
Stödjande medlem 50€/år eller högre belopp.

Medlemskap beviljas av styrelsen efter inbetalning. Ange typ av önskat medlemskap, namn och kontaktuppgifter i meddelandefältet vid inbetalning.

Medlemskap beviljas för ideella organisationer, föreningar och enskilda personer. Organisationer och föreningar som kan ansluta sig ska bygga på demokratisk grund. Medlemmarna ska acceptera och verka för paraplyets ändamål. Stödjande medlemskap är för de organisationer, enskilda eller företag som vill stödja paraplyets ändamål. Som stödjande medlem får man information om paraplyets verksamhet.